Charlotte Rørth: Jeg møtte Jesus

Den danske journalisten Charlotte Rørth var verken et religiøst eller spirituelt søkende menneske, da Guds sønn viste seg for henne og talte til henne i en kirke i Spania. 

Tid: 3. april 2016 kl 18.00

Sted: St. Petri kirke

Opplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag i hennes verden som gjorde det umulig for henne å fortsette som om ingenting var skjedd – og som tvang henne til å ta sitt moderne, rasjonelle liv opp til overveielse.

I boken "Jeg møtte Jesus" oppsøker hun forskere i epilepsi og psykiatri, prester og spirituelle veiledere for å finne kunnskap om og  forståelse av, hva som skjedde med hende. Boken er en personlig, eksistensiell beretning om tro og om tabu i et Danmark, hvor religiøse opplevelser og erfaringer er noe av det aller mest private – noe man holder for sig selv, hvis man vil unngå å bli betraktet som enten utilregnelig eller smårar.

Charlotte Rørth (f. 1962) er journalist på Nordjyske, hvor hun skriver om kultur, kjønn, samfunnstendenser og tro. "Jeg møtte Jesus" er hennes debut som forfatter. Den kom straks til topps på bestselgerlistene, er solgt til Norge, Polen og Spania og er på vei til flere andre land.

Charlotte Rørth er en av Danmarks mest etterspurte foredragsholdere, og vi har gleden av å invitere til en kveld sammen med henne der hun vil fortelle om sitt livs møte. Etter foredraget vil det bli boksalg, og deretter leder dialogprest Silje Trym Mathiassen samtalen der vi åpner for spørsmål fra salen. Musikk ved Hilde Svela.

Arrangør: Kirkelig dialogsenter, St. Petri menighet og Paradigmeskifte Forlag

Følg oss på: https://www.facebook.com/events/1522388564751397/

Kontakt

Oslo og nasjonalt:

KD@kirkeligdialogsenter.no
Tlf: 41 55 50 63

Bergen:

Marianne@kirkeligdialogsenter.no
Tlf: 95 80 69 20

Stavanger:

KDS@kirkeligdialogsenter.no
Tlf: 90 75 25 99

Bottom