Bergen>Kalender>Meditasjonskurs for unge under 35 år

Meditasjonskurs for unge under 35 år

Målet med kurset er å bli kjent med Jesus Kristus gjennom meditasjon. Vi grunner på bibelord og sitter stille i Jesu kjærlige nærvær uten å bruke fantasier og forestillinger, mens vi holder kontakt med kroppen og puster dypt. Tre samlinger høsten 2023.

Bli med Kirkelig Dialogsenter Bergen på et kurs i kristen meditasjon i Johanneskirken. Dette kurset er rettet mot studenter og unge voksne opp til 35 år, og består av tre samlinger.

Målet med kurset er å bli kjent med Jesus Kristus gjennom meditasjon. Med andre ord er kristen meditasjon stillebønn. Vi grunner på bibelord og sitter stille i Jesu kjærlige nærvær, mens vi holder kontakt med kroppen og puster dypt. Vi prøver å være så passive som mulig for at vi kan ta imot oss fra alt godt fra Jesus og være lys i verden.

Dialogprest Nobu er personlig interessert i klostertradisjonen i øst og vest, og tenker ofte på hvordan vi kan holde kontakt med Gud i våre travle hverdager. Som følge av dette, ønsker han å dele sine erfaringer med unge voksende som er interesserte å få vite mer om kristen meditasjon. Samtidig vil ha også undervise om kirkens syn på Gud og mennesker ut fra kirkens klostertradisjon.

Ingen forhåndspåmelding og gratis. Bruk inngangen fra baksiden av kirken. Vi serverer kaffe/te og enkel kveldsmat etter kurssamlingen.

Arrangementet finnes også på facebook, trykk her. 

Vi skal ha samlingen tre mandager kl.18:00 – 19:30 i høst:

25. september: Tema: Å være sammen med Gud i stillhet
30. oktober: Tema: Å dø og leve sammen med Jesus
27. november: Tema: Å bli fylt av Ånden

Spørsmål kan rettes til kdb@kirkeligdialogsenter.no

Powered by Cornerstone