Drammen>Aktiviteter>Podkast>Podkast i virustider
Podkast i virustider

Podkast i virustider

Fortsatt ukentlige episoder av Ypsilonsamtaler

Mennesker fra ti land har nå lastet ned til sammen godt over 1.000 episoder av Ypsilonsamtaler. Episodene er tilgjengelig på www.ypsilonsamtaler.no og en egen kanal på Youtube har korte videoer med alle som har deltatt. Samtalene er spennende og givende for min del og inntrykket er at mange har samme opplevelsen.

Midt i dugnaden med å stoppe spredningen av covid-19, stopper mye av samfunnslivet opp. Mange sitter på hjemmekontor og stadig flere blir permittert eller satt på sidelinjen som følge av pandemien. Jeg hører selv med til en risikogruppe på grunn av alder men også kronisk sykdom (diabetes) som jeg forøvrig lever godt med. Følgen av situasjonen er også isolasjon for min del. Samtalen med Halldis Kirkeng som kommer neste uke, er den foreløpig siste episoden som er tatt opp i studio.

Betyr det at podkasten må ta pause? Nei, på ingen måte. Heldigvis har vi hjelpemidler som Skype, og kan dermed klare å gjøre opptak, selv om vi sitter på hvert sitt sted. Ambisjonen er dermed å publisere en ukentlig episode som planlagt. Listen over aktuelle samtalepartnere er lang og jeg har allerede gjort avtale med flere av dem. 

Forslag til aktuelle mennesker jeg kan snakke med er alltid svært velkommne! Send en mail til meg (ivar@kirkeligdialogsenter.no) eller send en SMS til 415 45 849 - eller en melding på Messenger. Begrunn gjerne med en setning eller to hvorfor du tenker vedkommende er aktuell.

Publisert 17.03.2020
Powered by Cornerstone