Drammen>Aktiviteter>Podkast>Arzanne De Vitre i Fjell kirke
Arzanne De Vitre i Fjell kirke

Arzanne De Vitre i Fjell kirke

Det begynner å bli en bønn

Arzanne De Vitre og Ivar Flaten snakker om dialog i dialoggudstjenesten 7. mars i Fjell kirke

Arzanne De Vitre vokste opp i Bombay, en by med fire ganger så mange innbyggere (minst) som hele Norges befolkning. I denne samtalen reflekterer hun over sin bakgrunn i møte med norsk virkelighet. Hun var med på folkemøtet som ga impulsen til Drammen og omegn tros og livssynsforum (DOTL) og jobber som lærer ved Drammen voksenopplæring (tidligere Introduksjonssenteret.) Hun er en hyppig gjest i Fjell kirke og snakker om verdien av åpenhet og fellesskap. Arzanne er også en fin sanger og fremfører Ole Paus sin vakre "Det begynner å ligne et liv" før samtalen. Kantor Jon Martin Høie akkompagnerer.

Fjell kirke og Kirkelig Dialogsenter Drammen inviterer til dialoggudstjenester i Fjell kirke tre ganger i semesteret. Se kalenderen!

Samtalene strømmes direkte til vår Facebook-side og kan også ses i sin helhet i filmen nedenfor. Samtalen publiseres også som ekstramateriale til podkasten Ypsilonsamtaler.

Denne ekstraepisoden til Ypsilonsamtaler publiseres torsdag 11. mars. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden..

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten fra Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.

En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 11.03.2021
Powered by Cornerstone