Drammen>Aktiviteter>Podkast>Når sykdom og død rammer
Når sykdom og død rammer

Når sykdom og død rammer

Wenche Mondal, Terje Stykket og Jon Buxrud i samtale med Bjørn Olav Nordahl

-Hva skjer når 17 beboere på sykehjemmet dør?..

Denne bonusepisoden publiseres fredag 24. september. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden..

Når sykdom og død rammer - er tema for den fjerde samtalen i serien Ordet er dekket under Drammen Sacred Music Festival 2021. Programleder for serien er NRK-journalist Bjørn Olav Nordahl. Denne tredje samtalen fant sted på Drammensbiblioteket onsdag 22. september. Samtalen ble strømmet live og kan ses på www.ypsilonsamtaler.no 

Forretningsmennene Jon Buxrud og Terje Stykket snakker med Wenche Mondal og Bjørn Olav Nordahl med tema: Når sykdom og død rammer. De har alle opplevd sykdom og død, brått og på nært hold. Hvordan er det å jobbe på et sykehjem under pandemien når 30 beboere blir smittet, og 17 av dem dør? Eller hva skjer i konsernet når toppsjefen plutselig blir revet bort i en tragisk ulykke? Eller når businessmannen selv får kreft?

Dette er en bonusepisode av Ypsilonsamtaler og er et opptak fra serien Ordet er dekket under Drammen Sacred Music Festival 2021

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten fra Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.

En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 24.09.2021
Powered by Cornerstone