Drammen>Aktiviteter>Podkast>Tror kirka feil?
Jens og Gunhilde Brun-Pedersen
Jens og Gunhilde Brun-Pedersen Foto: Drammen Sacred

Tror kirka feil?

Fra programmet Ordet er dekket i Drammen Sacred

Denne bonusepisoden av podkasten publiseres fredag 23. september.  Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden..

Tror kirka feil? Tror kirka feil?

Dette er en  bonusepisode av Ypsilonsamtaler. Programserien Ordet er dekket er et samtaleprogram i Drammen Sacred Music Festival. Festivalens leder, journalist og forfatter Bjørn Olav Nordahl er programvert.

Årets festivaltema i 2022 er Tro og mandag 19. september var samtalens overskrift “Tror kirka feil?..” Prost emeritus Trond Bakkevig, tidligere informasjonssjef i Human-Etisk Forbund, Jens Brun-Pedersen og daglig leder i Filadelfia Drammen, Gunhilde Brun-Pedersen er gjester. 

Dette er den andre av fire samtaler som arrangeres i den 13. utgaven av Drammen Sacred. Samtalene gjennomføres i samarbeid med Drammensbiblioteket, Stykket holding og Kirkelig Dialogsenter Drammen.

Teknisk ansvarlig for film- og lydopptak er Ahmet Dogan

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Foto: Drammen Sacred
Publisert 23.09.2022
Powered by Cornerstone