Drammen>Aktiviteter>Podkast>Kjell Normann Nilsen
Kjell Normann Nilsen

Kjell Normann Nilsen

Energi og kraft i yrke og fritid

Jeg har vært med å bygge kraftverk overalt i verden: California, Grønland, Tanzania osv., sier mannen som selv er litt av et kraftverk.

Kjell Normann Nilsen er en virvelvind av aktivitet både i idrett, kulturliv og i næringsliv. Som pensjonist er han involvert i store prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Men først og fremst er det arbeid i korps og idrettsklubber som har preget fritiden. I arbeidstida har han jobbet med generatorer, transformatorer og energi. Med Ukraina i daglige nyhetssendinger, er det et fagområde vi plutselig har fått et vesentlig tettere forhold til..

Samtalen med Kjell Normann Nilsen publiseres torsdag 15. desember. Dette er episode 130. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden..

 

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 14.12.2022
Powered by Cornerstone