Drammen>Aktiviteter>Podkast>Trygve Kongshavn
Trygve Kongshavn

Trygve Kongshavn

Fastlege med over 4 millioner avspillinger på Spotify

Jeg er stolt over å ha bygd opp et godt legesenter på Fjell - og jeg er takknemlig for alle flotte mennesker jeg har møtt i praksisen.

Trygve Kongshavn har vært lege på Fjell i Drammen i snart 33 år. Nå går han av med pensjon og forteller om sitt arbeid på legesenteret og utviklingen som har skjedd i praksisen - og i bydelen. Han ble tidlig interessert i musikk og har spilt i flere band og var medstifter av Midtfynsk musikkfestival da han studerte medisin i Danmark. På det meste hadde de 65.000 publikummere.

Samtalen med Trygve Kongshavn publiseres torsdag 22. desember. Dette er episode 131. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden..

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 20.12.2022
Powered by Cornerstone