JeeYoung Park

JeeYoung Park

Heldigvis har vi smarttelefon og kan se- og snakke med familien når som helst

Familien min har vært - og er svært aktive i kirken i Daegu. Oldefar bygget kirken og bestefar og far har ledet menighet- og fellesråd.

JeeYoung Park ble født i Daegu Sør-Korea i en svært kirkeaktiv familie. Som fireåring begynte hun å spille piano og utviklet sitt talent hos flere lærere. JeeYoung fortsatte studier i Tyskland med orgel og kirkemusikk. Der traff hun Abram Bezuien i 2010 og ble året etter invitert til å spille konsert i Øvre Eiker. Nå jobber JeeYoung som kantor der og reiser i tillegg rundt som konserterende organist både alene og sammen med Abram.

Deres datter er multispråklig med norsk som dagligspråk hjemme og i barnehagen. Men koreansk og nederlandsk kommer naturlig i prat med mor og far - og familiene i Sør-Korea og Nederland.

Se også samtalen med Abram Bezuijen her i podkasten - og JeeYoungs nettside med bakgrunn og konsertdatoer.

Samtalen med JeeYoung Park  publiseres torsdag 9. februar. Dette er episode 135. Du finner alle episodene på denne nettsiden.

 

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 06.02.2023
Powered by Cornerstone