Drammen>Kalender>Ypsilon-møte med live podkast og samtale

Ypsilon-møte med live podkast og samtale

Samtalen i Knutepunkt Fjell på bibliotekets scene blir med medlemmer av Nærutvalget for kommunedel 6 (Strømsø, Danvik, Austad og Fjell) hvor vi blir mer kjent med dem og hvorfor de har ønsket å være med i dette nye organet i kommunen. Tanken er at de 8 representanter fra innbyggerne skal møte 4 politkere for å spille inn saker som angår bydelen. Knutepunkt Fjell er kommunedelens møteplass og knutepunkt. Se nettsiden her .. 

Jeg er så heldig å ha med nærutvalgets nyvalgte leder, Sajid Mukhtar, koordinator Kine Korsmo og Kjartan Skogly Kversøy i samtalen og venter på avklaring fra en til. Vi skal snakke om hvordan kommunedelen vår skal fungere best mulig for alle som bor her og hva Nærutvalget kan og skal bidra med.

Møtet strømmes direkte fra Kirkelig Dialogsenter Drammens Facebook-side..

Ivar Flaten i Kirkelig Dialogsenter Drammen har startet podkasten Ypsilonsamtaler i januar 2020. I første sesong er det laget 43 episoder. Hver av dem handler om et menneske som på en eller annen måte har vært aktiv i å gjøre verden til et bedre sted.

I andre sesong blir 10 av episodene spilt inn med publikum på biblioteket. Med unntak av den første, blir alle samtalene gjennomført den andre torsdagen i måneden. Sju av dem på Drammensbibliotekets hovedscene på Papirbredden og en på hver av de andre bibliotekene, nemlig Svelvik, Mjøndalen og Fjell. 

Planen for disse direktesendte podkast-episodene er at det skal fungere som første del av møtet. Når sendingen avsluttes etter en time, vil samtalen fortsette med og blant publikum som sitter i salen. Biblioteket og Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) bidrar til dette opplegget. Kulturskolen i Drammen presenterer unge musikere som kveldens kulturinnslag.

Inntil videre må dessverre denne andre delen gå ut på grunn av koronarestriksjoner. Vi åpner for dette så snart smittevernmyndighetene tillater det.

Arrangementsted og tid
11. februar –Fjell Arena- 19.00 til 20.00
11. mars – Papirbredden - 19.00 til 20.00
08. april – Mjøndalen - 19.00 til 21.00
10. juni – Svelvik – 12.00-14.00
08. juli – Papirbredden – 12.00-14.00
09. september – Papirbredden - 19.00 til 21.00
14. oktober – Papirbredden - - 19.00 til 21.00
11. november – Papirbredden - 19.00 til 21.00
09. desember – Papirbredden - 19.00 til 21.00

Samarbeidspartnere: Bibliotekene og Drammen og omegn tros- og livssynsforum er samarbeidspartnere som bidrar med det praktiske rundt arrangementene og forslag til tema og innhold.
Programleder: Ivar Flaten 
Tekniker: Ahmet Dogan
Vertskap og tilrettelegger: Biblioteket
Podkasten Ypsilonsamtaler støttes av Drammen kommune, Einar Juels legat og Barne- og familiedepartementet..
Ansvarlig utgiver er Kirkelig Dialogsenter Drammen ved daglig leder og dialogprest Ivar Flaten.

Nettsider med mer informasjon om podkasten: www.ypsilonsamtaler.no 
Kontakt: Ivar Flaten (ivar@kirkeligdialogsenter.no)

Powered by Cornerstone