Drammen>Kontakt>Seminar: Salige er de som skaper fred

Seminar: Salige er de som skaper fred

Salige er de som skaper fred

Du kan nå melde deg på! Send mail til Anne@kirkeligdialogsenter.no.

Fortvilelsen for mange av oss er stor når vi ser hvor galt det kan gå – og går. Freds- og dialogarbeid er langsiktig og oppleves fortvilende langsomt og sårbart. Like krevende for filosofer som teologer, filosofer, lærere, trossamfunn og politikere. Grensen mellom håp og desperasjon er hårfin. Apati og fortvilelse er nærliggende, selv om vi vet og føler at det ikke er noen vei utenom å holde fast i håpet og troen på at det nytter, enda så smått og puslete det kan fortone seg.

Last ned programfolderen med flere detaljer her.

Lönneboseminaret 2022

I år er det rimeligvis krigen i Europa som setter konteksten. Derfor er vi glade for Caroline Serck-Hanssen som vil snakke om kirkene i Ukraina. Det blir nærlesning av Saligprisningene ved prof. Marianne Bjelland Kartzow TF, fredsarbeid sett fra kvekerne ved Hanne Hognestad, kunstnerisk innslag ved slampoet, forfatter og skuespiller Fredrik Høyer og altså erfaringsdeling. Prof. em. Oddbjørn Leirvik deler av sin erfaring fra arbeidet med dialog. Hans rolle i Norge er svært viktig, slik også Steinar Bryn og Nansenskolens arbeid er. Vi gleder oss til et inspirerende og utfordrende seminar.

Seminaret arrangeres på den internasjonale fredsdagen, onsdag 21. september 9.00-15.30. Det er lagt til Strømsø menighetshus og Strømsø kirke. Vi har plass til ca 100 deltakere. Send epost til anne@kirkeligdialogsenter.no. Seminaravgiften er kr. 750,- 

Lönneboseminaret 2022

Dette er den fjerde utgaven av Lönneboseminaret og den er, som tidligere, lagt midt i festivaluka. Drammen Sacred Music Festival gjennomføres for 13. gang. Programmet er nå i ferd med å bli lansert. Nye høydepunkter slippes jevnlig på våre hjemmeside www.drammensacred.no til det foreligger komplett før sommerferien.

Powered by Cornerstone