Drammen>Nyheter>Kick-off for Ypsilonsamtaler
Kick-off for Ypsilonsamtaler

Kick-off for Ypsilonsamtaler

Frokostmøte i Kirkelig Dialogsenter Drammen

Media, samarbeidsparnere og noen av dem jeg har hatt samtale med var sammen i dag tidlig for å feire at den første episoden av den nye podkasten er ute. Ivar Flaten presenterte ideen og målsettingen med prosjektet Ypsilonsamtaler. Pensjonert psykiater og "innvandrer" fra Göteborg er Ivars samtalepartner i episoden som ble publisert i dag. Hun, og tre andre som snart også blir publisert, deltok med sine synspunkter om hvorfor de synes podkasten er viktig.

En oversikt over alle episodene finner du på Ypsilonsamtalenes hjemmeside

Ingrid er den første av spennende personer jeg inviterer til samtale. Hver torsdag kommer det en ny samtale som jeg tror vil både interessere, utfordre og gi nye perspektiver på hvordan livet arter seg for folk som bor og virker her i vårt område. Jadwiga Ihlen, Egil Fladmark og Bijan Gharakhani er blant dem som kommer de følgende ukene.

Podkasten kan du laste ned og abonnere på fra din foretrukne podkast-app. Søk på Ypsilonsamtaler, og du får tilgang på episodene etter hvert som de kommer. Du må gjerne også gå til nettsiden til Kirkelig Dialogsenter Drammen for å lytte. Der får du også en kort beskrivelse av dem jeg snakker med.

Du må gjerne også bli med i Ypsilonsamtaler sin Facebook-gruppe. Der vil du kunne kommentere, stille spørsmål og komme med forslag til nye samtalepartnere.

 

Publisert 23.01.2020
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone