Drammen>Nyheter>VIL DU BLI DIALOGPILOT?
VIL DU BLI DIALOGPILOT?

VIL DU BLI DIALOGPILOT?

Søknadsfrist 15. mai 2020

Søk dialogpilotstudiet!

Vil du bidra til færre konflikter, fordommer og ekstreme holdninger? Ønsker du å få gode verktøy for samtale med ungdom om livssyn, tro og identitet? 

Har du lyst til å delta på et unikt studium og ta del i et nettverk og erfaringssted for arbeid med dialog? Ønsker du nyttig arbeidserfaring?

Høsten 2020 starter en ny studierunde av Dialogpilotstudiet ved Universitetet i Oslo, Teologisk fakultet. Studiet gir totalt 20 studiepoeng, og går over 2 semester.
Samlingene er er helgebaserte med noen torsdager, så det er mulig å bo et annet sted i Norge hvis du har anleding til å reise til samlingen.

For å søke på studiet bør man være primært 19 – 30 år, ha et reflektert forhold til eget tro eller livssyn, være interessert i mennesker, ønske å lære mer om dialog og ha generell studiekompetanse. 

For mer informasjon om dialogpilotstudiet og hvordan søke opptak, se www.dialogpilotene.no

Vil du lese en artikkel om studiet kan du lese denne fra Areopgos sitt nyhetsbrev

 

SØKNADSFRIST 15. MAI 2020. 

 

 

Publisert 05.05.2020
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone