Drammen>Nyheter>Nyhetsbrev i søppelposten
Nyhetsbrev i søppelposten

Nyhetsbrev i søppelposten

Går du glipp av våre nyhetsbrev?

I dag ble det sendt ut et nyhetsbrev til ca 340 kontakter som er interessert i Drammen kirkeforum. Det arrangeres møter som nå er tilgjengelig digitalt og dermed aktuelle også om du bor utenfor vanlig rekkevidde for å delta i våre fysiske møter. Men det ser ut til at mange går glipp av vår informasjon av en kjedelig årsak, nemlig søppelfiltrene i epost-programmet du bruker.

Nyhetsbrevet 3/2021 fra Drammen kirkeforum kan du også finne på denne lenken.

Det er både forståelig og nyttig at uønsket epost går i søppelbøtta på PCen eller mobilen. Men det er skikkelig ugreit at de epostene vi gjerne vil få også havner der. Vi opplever at nyhetsbrev både fra Kirkelig Dialogsenter Drammen og fra Drammen kirkeforum lider den skjebnen litt for ofte. Her er en liten "oppskrift" på hvordan du kan løse problemet.

Eksemplene her er fra Outlook, men vil fungere omtrent på samme måte i andre programmer.

Klikk på menyvalget Søppelpost.

Nyhetsbrev i søppelposten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høyreklikk på eposten du vil ta ut av "søpplebøtta" og velg "Aldri blokker avsender" og problemet skal være løst..

Nyhetsbrev i søppelposten
Tekst: Ivar Flaten
Publisert 18.03.2021
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone