Drammen>Nyheter>Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen
Blåhøtjønna i Trollheimen, Oppdal
Blåhøtjønna i Trollheimen, Oppdal

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen

Velkommen tilbake til en spennende høst!

Vi ønsker alle venner av Kirkelig Dialogsenter Drammen en riktig god sommer. Planene for høsten 2021 er klare med en lang rekke flotte arrangementer både i Drammen Sacred Music Festival, Gjestebud og ulike seminarer og møter.

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter DrammenPortrettene til alle samtalepartnerne siden starten av Ypsilonsamtaler januar 2020.

Denne uken publiseres episode nr 70 av Ypsilonsamtaler. I stille sommerdager kan det kanskje være aktuelt å lytte til noen av disse. Her finner du politikere, flykninger, næringsdrivende og aktivister fra alle deler av verden. Samtalene har vært inspirerende for meg personlig og jeg anbefaler dem virkelig. Se oversikten her..

I sesong 2 av podkasten har jeg snakket med mange som på ulike måter representerer majoriteten i samfunnet vårt og har ansvarsposisjoner. Det interessante er likevel at alle disse også har røtter i ulike tradisjoner, kulturelle bakgrunner og livssyn. 

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen

Mange av dem er også med i prosjektet "Røtter" i forbindelse med årets Drammen Sacred. Les mer om prosjektet og se de flotte portrettene som David Been, Jan Erik Bamrud og Nina Holtan har tatt.

Kanskje noen av oss også sees under Olavsfest i Trondheim - eller under Hundorp2021. På Hundorp skal ha en samtale fredag 30. juli med Kristin Gunleiksrud Raaum, Jørgen Wathne Frydnes og Mehda Zolfakhari om dialogens mulighet år frontene er harde. Samtalen strømmes av Avisen Vårt Land.

God sommer! Vi ses!

Hilsen Ivar Flaten

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 14.07.2021
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone