Drammen>Nyheter >Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen
Blåhøtjønna i Trollheimen, Oppdal
Blåhøtjønna i Trollheimen, Oppdal

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen

Velkommen tilbake til en spennende høst!

Vi ønsker alle venner av Kirkelig Dialogsenter Drammen en riktig god sommer. Planene for høsten 2021 er klare med en lang rekke flotte arrangementer både i Drammen Sacred Music Festival, Gjestebud og ulike seminarer og møter.

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter DrammenPortrettene til alle samtalepartnerne siden starten av Ypsilonsamtaler januar 2020.

Denne uken publiseres episode nr 70 av Ypsilonsamtaler. I stille sommerdager kan det kanskje være aktuelt å lytte til noen av disse. Her finner du politikere, flykninger, næringsdrivende og aktivister fra alle deler av verden. Samtalene har vært inspirerende for meg personlig og jeg anbefaler dem virkelig. Se oversikten her..

I sesong 2 av podkasten har jeg snakket med mange som på ulike måter representerer majoriteten i samfunnet vårt og har ansvarsposisjoner. Det interessante er likevel at alle disse også har røtter i ulike tradisjoner, kulturelle bakgrunner og livssyn. 

Sommeren i Kirkelig Dialogsenter Drammen

Mange av dem er også med i prosjektet "Røtter" i forbindelse med årets Drammen Sacred. Les mer om prosjektet og se de flotte portrettene som David Been, Jan Erik Bamrud og Nina Holtan har tatt.

Kanskje noen av oss også sees under Olavsfest i Trondheim - eller under Hundorp2021. På Hundorp skal ha en samtale fredag 30. juli med Kristin Gunleiksrud Raaum, Jørgen Wathne Frydnes og Mehda Zolfakhari om dialogens mulighet år frontene er harde. Samtalen strømmes av Avisen Vårt Land.

God sommer! Vi ses!

Hilsen Ivar Flaten

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 14.07.2021
Les også
Gjennom det siste året og særlig de siste ukene har vi fått mange påminnelser og mye stoff om det som skjedde 22. juli for ti år siden. Vi trenger å bli holdt fast i erkjennelsen av det forferdelige som skjedde denne julidagen. Vi må forstå hvor dramatisk...
Les mer
Vi ønsker alle venner av Kirkelig Dialogsenter Drammen en riktig god sommer. Planene for høsten 2021 er klare med en lang rekke flotte arrangementer både i Drammen Sacred Music Festival, Gjestebud og ulike seminarer og møter. Denne uken publiseres episode...
Les mer
-Kanskje er det å være menneske å lete etter sannheten?De som har funnet Sannheten er ganske ofte nokså ubehagelige å være sammen med... Kjell Ivar Bergerhar vært prost i Drammen siden 2015 og har ledet prestetjenesten i Den norske kirke i en krevende...
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone