Drammen>Nyheter>Lönneboseminaret 2021 - foredrag tilgjengelig
Lönneboseminaret 2021 - foredrag tilgjengelig

Lönneboseminaret 2021 - foredrag tilgjengelig

Lönneboseminaret 2021 ble gjennomført onsdag 22. september under Drammen Sacred Music Festival. Nå er noen av foredragene tilgjengelig i videoform på Kirkelig Dialogsenter Drammen sin Youtube-kanal.

  • Safet Bektovic: Mystikk - et møtepunkt mellom religioner. Sufisme/islamsk mystikk i et dialogisk perspektiv.
  • Charlotte Rørth: Om man får oplevelserne væltende ind i sit liv, som det skete for mig, er man nødt til at arbejde hårdt for at finde ud af at leve med dem.
  • Bjørn Olav Utvik: Religiøs motivasjon for politikk/samfunnsengasjement. Fra Hans Nielsen Hauge til Hasan al-Banna og Det muslimske brorskap.
  • Berit Hagen Agøy: Kirke og kirkefolk i møte med tidens store utfordringer. Hva gjør vi – og hvordan?
  • Sigmund Hegstad: Danseren som ble konsernsjef. Næringsliv for rettferdighet og menneskeverd.
  • Signe Myklebust: Å leve slik at vi tenker på en ny måte: Sammen for()andre
  • Linn Stalsberg: Etterord. Hauges arv nå og i fortsettelsen

Du finner foredragene her..

Publisert 18.10.2021
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone