Kalender>Drammen Sacred Music Festival 2022

Drammen Sacred Music Festival 2022

 — 
Tema: Tro. Tro på framtiden? - Tro på fellesskapet? - Tro på Gud?

Drammen Sacred Music Festival åpner lørdag 17. september. Dette året åpner vi en serie på tre temakretser som skal gå over de kommende tre årene; Tro, Håp og Kjærlighet. Konteksten er nokså mørk. I møte med IPCC-rapporten om klimaet og så krigen i Ukraina, setter festivalens og seminarets program. Vi er svært takknemlige for at Kyiv kammerkor kommer i åpningshelgen med en konsert i Strømsø kirke. Vi følger opp med konserter, film, dialoger og seminar i de 9 dagene festivalen varer.

Lönneboseminaret har tema "Salige er de som skaper fred" og går onsdag 21. september. Programmet finner du her. Resten av festivalen er beskrevet på nettsiden www.drammensacred.no 

Drammen Sacred har fått et nytt styre der journalist og forfatter Bjørn Olav Nordahl er leder. Styret består ellers av Kristin Reitan, Karoline Faber, Stina Akinyi Haldorsen, Terje Aass og Ivar Flaten. Ivar leder programrådet for festivalen. Medlemmene der er Arzanne De Vitre, Rohini Sahajpal, Erik Hillestad, Simen Korsmo Robertsen, Ole Jørn Myklebust og Ivar Flaten. Reidun Svabø er daglig leder.

Powered by Cornerstone