Nyheter>Om oss
Om oss

Om oss

Oslo

Kirkelig dialogsenter i Oslo (KDO) holder til på Grünerløkka, Oalf Ryes plass 7. Her har vi vært siden 90-tallet da senteret het Emmaus. 

Vi er tre ansatte i Oslo, daglig leder, dialogmedarbeider og kontormedarbeider, og vi deler kontor med koordinator for Dialogpilotene. 

KD Oslo jobber inn mot menighetene i Oslo bispedømme og nærliggende bispedømmer der det ikke er dialogsentre.

Bilde

KDO er et verksted og et kompetansesenter for Den norske kirke. Vårt hovedoppdrag er å bidra til å gjøre tros- og livssynsdialog til en integrert del av arbeidet til menigheter og kristne institusjoner i Oslo bispedømme. Vi bidrar med resurser for stab og frivillige gjennom besøk, kurs, forelesninger, undervisningsmateriale og oppfølging av dialogisk menighetsarbeid.

Kom gjerne innom oss på Olaf Ryes plass 7!

Bilde

Daglig leder Hanna Barth Hake og dialogmedarbeider Tonje Kristoffersen 

 

Publisert 07.01.2020
Les også
Foto: Tore Sandberg, DT - Jeg kom til Drammen som 10-åring for 40 år siden og hele familien trodde vi skulle tilbake til Tyrkia. I 1996 forsto vi at det ikke kunne bli slik. Semra Ugur eier og driver en stor matbutikk på Strømsø. Elite mat er en ettertraktet...
Les mer
God morgen til alle sammen! Vi arbeidet fra hjemmekontorene våre med å skape nytt kunnskaps materiale og samle menneske sammen i dialog. Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om arbeidet vårt, trenger noen å snakke med, eller ønsker å planlegge fremtidige besøk av oss!
Les mer
Selv om vi ikke kan møtes i kirkene for bønn og fellesskap akkurat nå, så er vi her for samtaler på telefon og bønn. Send oss gjerne en mail så kan vi kontakte deg dersom du trenger en å snakke med eller om du bare vil at vi skal be for deg eller...
Les mer
Powered by Cornerstone