Nyheter>Dialogkveld: Hvilken vei skal jeg gå?
Dialogkveld: Hvilken vei skal jeg gå?

Dialogkveld: Hvilken vei skal jeg gå?

Velkommen til Dialogkveld!

Et åpent arrangement for deg mellom 17 og 30 år


Dialogkveldene er en unik mulighet til å bli kjent med nye menneske, synespunker og perspektiver! Vi tar opp ulike tema som; kjønn, religionsfrihet, natur, gudsbilder, vitenskap og mer..

Her er alle er velkomne uansett tro og livssyn!

Vi starter kvelden med en enkel GRATIS middag (ops: gi beskjed om du har allergier) og småsnakk.
Så starter vi dialogen med en kort introdusjon av kveldens tema, hvorpå vi samler oss i en stor gruppe og diskutere ulike påstander, spørsmål og problemstillinger som er knyttet opp til dagens tema. Det vil være en ordstyrer til stede som sikrer at alle kan bli hørt.

Her driver vi ikke med debatt, målet er ikke å overbevise andre om at "din mening er den eneste rette". Dvs; vi trenger ikke gi slipp på våre egne meninger, men vi skal heller ikke dytte meningene våre på andre. Målet er å lytte til hverandre i forsøk på å forstå hvor den andre "kommer fra". Hvorfor de mener det de mener? Hvordan de kom til konklusjonen sin?... Slik bygger vi respekt og lærer og se verden på nye måter. Du trenger selvfølgelig ikke snakke om du ikke vil.

Kveldens tema: Hvilken vei skal jeg gå?

Hva arbeider / studere jeg for? Hvilke kriterier vektlegger du? ...
Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken «vei» som passer for oss, sammen går vi i dialog omkring ulike mål og kriterier vi tenker er viktige for oss i fremtidsrettede spørsmål.
 

Påmelding:

For at det skal være er nok mat til alle, anbefaler vi at du melder deg på vårt Facebook arrangement: HER
Eller sender oss en e-post eller sms.

 

W3Schools
Følg oss på Facebook eller se på vår kalender for å få med deg fremtidige dialogkvelder!

Har du forslag til et dialogtema vil vi gjerne høre om det! :)

Dialogkveldene er et sammarbeid mellom Kirkelig Dialogsenter og Bergen Moske. Les mer om dialogkveldene og Inter prosjektet; HER

Tekst: Ole Thomas Lindebø
Publisert 20.01.2020
Les også
Foto: Tore Sandberg, DT - Jeg kom til Drammen som 10-åring for 40 år siden og hele familien trodde vi skulle tilbake til Tyrkia. I 1996 forsto vi at det ikke kunne bli slik. Semra Ugur eier og driver en stor matbutikk på Strømsø. Elite mat er en ettertraktet...
Les mer
God morgen til alle sammen! Vi arbeidet fra hjemmekontorene våre med å skape nytt kunnskaps materiale og samle menneske sammen i dialog. Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om arbeidet vårt, trenger noen å snakke med, eller ønsker å planlegge fremtidige besøk av oss!
Les mer
Selv om vi ikke kan møtes i kirkene for bønn og fellesskap akkurat nå, så er vi her for samtaler på telefon og bønn. Send oss gjerne en mail så kan vi kontakte deg dersom du trenger en å snakke med eller om du bare vil at vi skal be for deg eller...
Les mer
Powered by Cornerstone