Nyheter>TEDx Drammen 25. april
TEDx Drammen 25. april

TEDx Drammen 25. april

Life, Death and Dialogue

Jeg er så heldig å få være med som taler og bruker anledningen til å fortelle om mine erfaringer fra dialogarbeid gjennom 15 år - og hvorfor jeg mener det er livsviktig. Tittelen på mitt bidrag er Life, Death and Dialogue. På grunn av smittesituasjonen blir dette et digitalt arrangement og det er nå gjort opptak av de talerne som skal være med den 25. april kl. 12.00-15.00. Jeg garanterer et spennende og forhåpentligvis inspirerende arrangement og anbefaler alle å melde seg på (se nedenfor).

Siden tidlig på høsten har en gjeng entusiaster jobbet knallhardt for å få etablert TEDx i Drammen. Under ledelse av Gry Helene Stavseng og Sonja Bordewick har coacher, programansvarlige, teknikere, markedsansvarlige - og talere forberedt seg på å presentere TED for Drammens befolkning. Det vanlige opplegget er et arrangement der publikum kan oppleve 5-6 taler på maks 18 minutter der ideer til inspirasjon blir presentert av entusiastiske og dyktige fagfolk. TED er et internasjonalt fenomen som presenterer seg på følgende måte: 

TEDx Drammen 25. april

TED is a nonpartisan nonprofit devoted to spreading ideas, usually in the form of short, powerful talks. TED began in 1984 as a conference where Technology, Entertainment and Design converged, and today covers almost all topics — from science to business to global issues — in more than 110 languages. Meanwhile, independently run TEDx events help share ideas in communities around the world. 

TEDx Drammen 25. aprilUte av studio etter opptak en dag to.

Det har vært en meget spennende og intens prosess over noen måneder som ble toppet av opptak over to dager i studio hos Godt Sagt 10. og 11. april. Mellom opptakene var det tilbakemeldinger fra coachene med forslag til forbedringer og tydeliggjøring av poengene. Fryktelig morsomt å se utviklingen fra den første ide-skissen, via ulike manuskripter, kulepunktlister og fram til det endelige resultatet. En slik prosess er gull verd for folk som forsøker å formidle et budskap. Det dreier seg mest om kutting, kutting, spissing og forenkling. 

TEDx Drammen 25. aprilRespons fra coachene mellom opptak - på koronamåten

Gå til www.TEDxDrammen.no for registrering og påmelding. Arrangementet er gratis. I etterkant blir alle talene sendt til TED.com sentralt for vidrere bearbeidelse og så lastet opp som enkelttaler på TED-plattformen. Potensielt kan TED Talks nå et meget stort publikum. Talene er på engelsk.

 

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 12.04.2021
Les også
Våren 2021: For ytterligere detaljer se under fanene aktiviteter og kalender. Her finner du lokalene hvor arrangementeneforegår: - St. Petri kirke, Stavanger(trykk her for link til kart) - Sølvberget Kulturhus, Stavanger(trykk her for link til kart) JANUAR Søndag...
Les mer
-Jeg tror at vi alle kommer til Gud. Det har vært min lidenskap å formidle dette i møte med døende, sier Anne Grete. Anne Grete Spæren Rørvikvokste opp i Drammen. Mor var aktiv i Strømsø kirke og mente hun fikk gå der hun “hørte til”. Derfor fikk...
Les mer
I årets seminar knytter vi an til 250-årsjublieet for Hans Nielsen Hauge og konsentrerer oss om to temaer som har sammenheng med hans liv og virke. Hauge fikk en sterk opplevelse av Guds nærvær, en opplevelse som satte retning for hele hans virksomhet som...
Les mer
Powered by Cornerstone