Nyheter>Flunkende ny podkast
Flunkende ny podkast

Flunkende ny podkast

URO står for Ungdom Religion og Oppvekst. På nyttårsaften publiserte de sin første podkast

Drammen og omegn tros- og livssynsforum er en aktiv og oppegående forening. Siden 2007 har DOTL utviklet seg med aktiviteter for å styrke dialog og fellesskap i samfunnet vårt. Gjennom Drammen Sacred, Gjestebud og andre aktiviteter har DOTL satt preg på utviklingen og bidratt til gode samarbeidsrelasjoner mellom ulike grupper i området.

De siste årene har DOTL utviklet arbeidet inn mot familier, barn og ungdom. URO-prosjektet handler om å ta ungdommenes "spagat" mellom (minst) to kulturer. Third Culture Kids er et uttrykk som forsøker å beskrive denne virkeligheten. 

En nyskapning som så dagens lys på årets siste dag i 2021 er URO-podden, en podkast av og for ungdom. Tre unge jenter snakker sammen om "vanskelige navn, "hvor kommer du fra" og familiens  forventninger i den første episoden. Det er en lovende start der samtalen er interessant å følge både for unge og eldre, vil jeg tro.

Den tekniske kvaliteten er veldig bra og jeg håper og tror denne og de følgende episodene vil bli lyttet til av riktig mange.

Jeg vil gratulere DOTLs styre med prosjektet og særlig takke koordinator Ingeborg Altern Vedal som er produsent og konsulent Ravleen Kaur Pandher.

Du finner podkasten på uro.dotl.no

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 03.01.2022
Les også
Onsdag 15. Juni kl 16:00 - 16:30 eller 17:00 - 17:30 eller 18:00 - 18:30 Billetter og ytterligere informasjon:Utstein Pilegrimsgard I år er det 1150 år siden slaget i Hafrsfjord, Norge ble samlet til ett rike og vi fikk vår første konge, Harald hårfagre. Det...
Les mer
Photo by Beth Macdonald on Unsplash Er du interessert i dialogarbeid, tro- og livssyn? Er du god til å organisere og jobbe selvstendig og i team? Vi har en ledig stilling som ungdomaskoordinator i 15% stilling. Jobben er fleksibel, spennende og lærerik. Fokuset...
Les mer
Søndag 1. mai, ble Daglig leder Lars Slettebø formellt innsatt i tjenesten som Dialogprest og Daglig leder av Kirkelig Dialogsenter i Stavanger. Handlingen foregikk i St. Petri kirke. Domprost Stefan Emmerhoff ledet gudstjenesten mens Kirkeverge og leder av Dialogsenterets...
Les mer
Powered by Cornerstone