Stavanger>Nyheter >Unge i Dialog
Unge i Dialog

Unge i Dialog

Dialogsenteret i Stavanger har etablert et eget Ungdomstiltak - Unge i Dialog. Ungdomskoordinatorene Frida Ripland Moberg og Mariam Sediqi er engasjert i 20% stilling hver. Vi mobiliserer ungdom som ønsker å lære mer om religions- og kulturdialog.

Tilbud for ungdom

Frida Ripland Moberg er student ved UiS og er engasjert i en 20% stilling fra høsten 2018 som ungdomskoordinator for prosjektet "Unge i Dialog" - sammen med Fatema. Frida er livssynshumanist. Hennes kollega Mariam er muslim. Med en prest som sjef snakker vi om dialog i praksis!

Prosjektet "Unge i Dialog" tar sikte på å bygge en egen nettverksbasert ungdomsaktivitet på tvers av ulike livssyn, der målgruppen er ungdom mellom 16 og 30 år. Frida kan kontaktes på mobil 9761 4183, eller på epost .

Mariam Sediqi er student ved UiS og er engasjert i en 20% stilling fra august 2019 som ungdomskoordinator for prosjektet "Unge i Dialog". 

Mariam er muslim. Hennes kollega Frida er medlem av HEF (Humanetisk Forbund). Med en prest som sjef snakker vi om dialog i praksis!

Prosjektet "Unge i Dialog" tar sikte på å bygge en egen nettverksbasert ungdomsaktivitet på tvers av ulike livssyn, der målgruppen er ungdom mellom 16 og 30 år. Mariam kan kontaktes på mobil 9777 1112, eller på epost .

Publisert 13.11.2019
Les også
Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten fra Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Som daglig leder og dialogprest inviterer Ivar mennesker til samtaler der kulturmøter,...
Les mer
Sammen med Merete Thomassen og Arne Viste var Kirkelig Dialogsenter nominert til Petter Dass- prisen 2019. Vårt Lands begrunnelse for nominasjonenvar: "Debatten om religion er en av de vanskeligste samtalene vi tar i det offentlige Norge. Det gjelder ikke minst...
Les mer
Gjennom høsten har vi jobbetmed innhold tilvåre nye nettsider. Vi er veldig glade for at vi endelig kan lansere dem. Hovedsiden er felles for alle dialogsentrene og hvert senter har sin egen side. Trondheim vil oppdatere sine sider senere denne våren. Velkommen...
Les mer
Powered by Cornerstone