Stavanger>Nyheter >Ramadan-gjest
Ramadan-gjest

Ramadan-gjest

Ramadan er en måned hvor muslimer over hele verden faster fra daggry til solnedgang. Det er en tid for refleksjon, bønn og solidaritet med de som lider av sult og fattigdom. Men det er også en tid for å dele mat og fellesskap med familie, venner og naboer.

 

Ramadan gjest-prosjektet er en flott måte å lære mer om muslimsk kultur og tradisjon, samtidig som man får mulighet til å møte nye mennesker og oppleve fellesskapet og ånden av Ramadan. Det er åpent for alle som ønsker å delta, uavhengig av livssyn eller kulturell bakgrunn.

 

Hvis du er interessert i å bli med på dette prosjektet, kan du kontakte oss for mer informasjon eller for å melde deg på. Vi vil sette deg i kontakt med en muslimsk vertsfamilie som vil ønske deg velkommen til middag under Ramadan.

 

Vi håper du vil bli med på dette spennende og meningsfulle prosjektet og bidra til å skape en mer inkluderende og forståelsesfull samfunn.

 

Når du registrerer deg for en hyggelig iftar med oss, kan du velge en dato og hvis du har allergier mot maten, kan du også indikere det i meldingsfeltet. Du kan også dele denne informasjonen med dine egne ansatte, venner og familie.

 

https://www.ramadangjest.no/

Tekst: Lars Slettebø
Publisert 01.03.2023
Les også
Lørdag 25. mars feiret vi i Kirkelig Dialogsenter Stavangeriftar, sammen med kontor-naboer og noen av våre gode samarbeidspartnere. Dette ble en fin kveld hvor dialog og fellesskap fikk stå i sentrum. Måltidsfellesskapet ga også et godt utgangspunkt fornye...
Les mer
Fremveksten av anti-islamisme, ellermuslimfiendtlige holdninger, har ført til at mange muslimer – og folk som antas å være muslimer – lever i frykt for fordommer, hatytringer, trusler og vold. Dette skjer i mange land, også i Norge. På bakgrunn av dette...
Les mer
Ramadan er en måned hvor muslimer over hele verden faster fra daggry til solnedgang. Det er en tid for refleksjon, bønn og solidaritet med de som lider av sult og fattigdom. Men det er også en tid for å dele mat og fellesskap med familie, venner og naboer. Ramadan...
Les mer
Powered by Cornerstone