Stavanger>Nyheter >Ramadan-gjest
Ramadan-gjest

Ramadan-gjest

Ramadan er en måned hvor muslimer over hele verden faster fra daggry til solnedgang. Det er en tid for refleksjon, bønn og solidaritet med de som lider av sult og fattigdom. Men det er også en tid for å dele mat og fellesskap med familie, venner og naboer.

 

Ramadan gjest-prosjektet er en flott måte å lære mer om muslimsk kultur og tradisjon, samtidig som man får mulighet til å møte nye mennesker og oppleve fellesskapet og ånden av Ramadan. Det er åpent for alle som ønsker å delta, uavhengig av livssyn eller kulturell bakgrunn.

 

Hvis du er interessert i å bli med på dette prosjektet, kan du kontakte oss for mer informasjon eller for å melde deg på. Vi vil sette deg i kontakt med en muslimsk vertsfamilie som vil ønske deg velkommen til middag under Ramadan.

 

Vi håper du vil bli med på dette spennende og meningsfulle prosjektet og bidra til å skape en mer inkluderende og forståelsesfull samfunn.

 

Når du registrerer deg for en hyggelig iftar med oss, kan du velge en dato og hvis du har allergier mot maten, kan du også indikere det i meldingsfeltet. Du kan også dele denne informasjonen med dine egne ansatte, venner og familie.

 

https://www.ramadangjest.no/

Tekst: Lars Slettebø
Publisert 01.03.2023
Les også
Brobyggerdag på Sølvberget Kulturhus: En Reise Gjennom Mangfoldet Stavanger, 27. april 2024 – Sett av datoen! Du er invitert til en uforglemmelig dag, der vi bygger broer mellom kulturer, trosretninger og livssyn. Matmagi i Kulturkafeen: Fra kl. 12:00 kan...
Les mer
Velkommen til kveldsmesse i Taize-tradisjon Dette er en meditativ gudstjeneste med Bibellesning, tid for stillhet, bønn og mye sang og musikk. Tid: Søndag 10. mars kl. 19:00 Sted: St. Petri kjelleren Arr: Kirkelig Dialogsenter Domkirken og St. Petri sokn Areopagos Kirkens bymisjon
Les mer
Emne:Velkommen til Seminar for verdighet 2024! Gratis arrangement! Vi har enda noen ledige plasser på årets verdighetsseminar «Identitet – Åpenhet – Endring» Sted/Tid: Onsdag 13. mars 2024 kl. 10.00 – 15.00 i Kongsgata 50, Stavanger. Her får du gode og...
Les mer
Powered by Cornerstone