Stavanger>Nyheter >Livssynsåpent Dialoghus
Livssynsåpent Dialoghus
Foto: Foto: Rui Almeida Photograhy

Livssynsåpent Dialoghus

Vi ønsker å invitere deg til å delta i en ukentlig livssynsåpen dialog på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag fra kl. 11-14.

Dette prosjektet er åpent for alle uansett tros- og livssyns bakgrunn. Vår visjon er å skape et trygt og inkluderende rom der mennesker med ulik religiøs bakgrunn kan komme sammen for å lære, forstå og respektere hverandres tro, verdier og tradisjoner.

Hver uke vil det være ulike temaer som vil bli tatt opp i gruppe samtaler moderert av frivillige representanter fra forskjellige tro- og livssynssamfunn. Vi vil også ha kulturutveksling og interreligiøse paneler der deltakerne kan lære mer om forskjellige religiøse og ikke-religiøse oppfatninger og praksiser.

Prosjektet vil også omfatte tjenesteprosjekter, der deltakerne fra ulike religiøse bakgrunner kan arbeide mot et felles mål for å gi tilbake til lokalsamfunnet. Vi håper at dette prosjektet vil fremme gjensidig forståelse, respekt og samarbeid mellom mennesker med ulik religiøs bakgrunn og bidra til et mer harmonisk og sammenhengende samfunn.

Bli med oss på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag for en meningsfull og givende opplevelse. Vi ser frem til å se deg der!

Tekst: Lars Slettebø
Foto: Foto: Rui Almeida Photograhy
Publisert 26.05.2023
Les også
Hva sier egentlig bibelen om skeive? Hvorfor forstår vi disse tekstene så vidt forskjellig? Og hvordan oppleves det for skeive? Tid: Tirsdag 28. november kl. 18:00 Sted: Møteplassen - Sølvberget Kulturhus Panel: Lars Slettebø - Dialogprest Annette Riise -...
Les mer
Tekst og bilde er hentet fra: Stavanger Kommune - Her i Stavanger bor det folk fra nesten alle land i hele verden. Vi vet at når krig, terror eller naturkatastrofer rammer ute i verden, vil det ofte være innbyggere i Stavanger som er berørt. Vi så...
Les mer
Vi møtes i Petrikjelleren i St. Petri kirke lørdag 4. november kl. 19:00 En interaktiv musikalsk fortelling av og med Svein Fuglestad Arrangementet er et samarbeid mellom: Domkirken/St.Petri menighet Skeivt Kristent Nettverk Kirkelig Dialogsenter Kirkens Bymisjon Svein...
Les mer
Powered by Cornerstone