Stavanger>Nyheter >Livssynsåpent Dialoghus
Livssynsåpent Dialoghus
Foto: Foto: Rui Almeida Photograhy

Livssynsåpent Dialoghus

Vi ønsker å invitere deg til å delta i en ukentlig livssynsåpen dialog på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag fra kl. 11-14.

Dette prosjektet er åpent for alle uansett tros- og livssyns bakgrunn. Vår visjon er å skape et trygt og inkluderende rom der mennesker med ulik religiøs bakgrunn kan komme sammen for å lære, forstå og respektere hverandres tro, verdier og tradisjoner.

Hver uke vil det være ulike temaer som vil bli tatt opp i gruppe samtaler moderert av frivillige representanter fra forskjellige tro- og livssynssamfunn. Vi vil også ha kulturutveksling og interreligiøse paneler der deltakerne kan lære mer om forskjellige religiøse og ikke-religiøse oppfatninger og praksiser.

Prosjektet vil også omfatte tjenesteprosjekter, der deltakerne fra ulike religiøse bakgrunner kan arbeide mot et felles mål for å gi tilbake til lokalsamfunnet. Vi håper at dette prosjektet vil fremme gjensidig forståelse, respekt og samarbeid mellom mennesker med ulik religiøs bakgrunn og bidra til et mer harmonisk og sammenhengende samfunn.

Bli med oss på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag for en meningsfull og givende opplevelse. Vi ser frem til å se deg der!

Tekst: Lars Slettebø
Foto: Foto: Rui Almeida Photograhy
Publisert 26.05.2023
Les også
Brobyggerdag på Sølvberget Kulturhus: En Reise Gjennom Mangfoldet Stavanger, 27. april 2024 – Sett av datoen! Du er invitert til en uforglemmelig dag, der vi bygger broer mellom kulturer, trosretninger og livssyn. Matmagi i Kulturkafeen: Fra kl. 12:00 kan...
Les mer
Velkommen til kveldsmesse i Taize-tradisjon Dette er en meditativ gudstjeneste med Bibellesning, tid for stillhet, bønn og mye sang og musikk. Tid: Søndag 10. mars kl. 19:00 Sted: St. Petri kjelleren Arr: Kirkelig Dialogsenter Domkirken og St. Petri sokn Areopagos Kirkens bymisjon
Les mer
Emne:Velkommen til Seminar for verdighet 2024! Gratis arrangement! Vi har enda noen ledige plasser på årets verdighetsseminar «Identitet – Åpenhet – Endring» Sted/Tid: Onsdag 13. mars 2024 kl. 10.00 – 15.00 i Kongsgata 50, Stavanger. Her får du gode og...
Les mer
Powered by Cornerstone