Oslo>Ressurser>- Sier vi
- Sier vi

- Sier vi

Ressursmateriell om antisemittisme, muslimfiendlighet og rasisme.

På oppdrag fra Kirkerådet har vi videreutvikle «- Sier vi», et ressursmateriell om antisemittisme, muslimfiendtlighet og rasisme mot rom til bruk i skolen. Materiellet ble først utviklet til bruk i menigheter i Den norske kirke.

Materiellet har som mål å bidra til at elever i ungdoms- og videregående skole, gjennom øvelser og samtaler, kan øves opp til å gjenkjenne destruktive strukturer og mekanismer og bli bevisste på egen identitet og holdninger. Heftet gir lærere tilgang til ressurser som kan brukes med dette som siktemål. Målet med øvelsene i ressursmateriellet er også å bidra til en mer nyansert samtale – en samtale med innestemme.

Her finner du - Sier vi:

  • Besøk nettsiden siervi.no for skreddersydde opplegg til både skole- og kirkebruk.
  • Opplegg for lærere ligger nå ute på Subjectaid sine sider og alle landet skoler kan enkelt benytte seg av gratis bestilling av trykket hefte derfra. Der ligger også en pdf av hefte til fri benytte for alle, se her.
  • Vi har flere eksemplarer av - Sier vi for menighet og for skole på kontoret. Ønsker du å få tilsendt dette ta kontakt med kd@kirkeligdialogsenter.no

 

Powered by Cornerstone