Stavanger>Aktiviteter>Unge i Dialog
Unge i Dialog

Unge i Dialog

Dialogsenteret i Stavanger har etablert et eget Ungdomstiltak - Unge i Dialog. Ungdomskoordinatorene Mariam Sediqi og "stilling ledig" (vi søker etter kollega til Mariam) er engasjert i 15% stilling hver. Vi mobiliserer ungdom som ønsker å lære mer om religions- og kulturdialog.

Tilbud for ungdom

Ungdomsprosjektet "Unge i Dialog" ble etablert høsten 2016. Gjennom skolebesøk og studentarrangementer bidrar vi til et sterkere engasjement og en større forståelse for dialog, samarbeid og mangfold. Prosjektet "Unge i Dialog" tar sikte på å bygge en egen nettverksbasert ungdomsaktivitet på tvers av ulike livssyn, der målgruppen er ungdom mellom 16 og 30 år. 

Ta kontakt om din skole/studiested ønsker besøk.

Facebooksiden heter "Unge i Dialog, Stavanger"  (eller trykk her).

Ungdomskoordinator "stilling ledig"

Ønsker du å arbeide hos oss? Vi trenger en erstatter for Frida Ripland Moberg (som er student ved UiS og har vært engasjert i en 15% stilling fra høsten 2018 som ungdomskoordinator for prosjektet "Unge i Dialog" - sammen med Fatema. Frida er livssynshumanist. Hennes kollega Mariam er muslim. Med en prest som sjef snakker vi om dialog i praksis!)

Ungdomskoordinator Mariam Sediqy 

Mariam Sediqi er student ved UiS og er engasjert i en 15% stilling fra august 2019 som ungdomskoordinator for prosjektet "Unge i Dialog". 
Mariam er muslim. Hennes kollega Frida er medlem av HEF (Humanetisk Forbund). Med en prest som sjef snakker vi om dialog i praksis!
Mariam kan kontaktes på mobil 9777 1112, eller på epost. Mer kontaktinformasjon her.

Powered by Cornerstone