Stavanger>Nyheter >Uhøytidelig selvpresentasjon
Uhøytidelig selvpresentasjon

Uhøytidelig selvpresentasjon

Her er vi!

Og vi har ulike roller i Kirkelig Dialogsenter Stavanger!

La oss begynne fra venstre:

Silje Trym Mathiassen er dialogprest og arbeider nå med en doktorgrad innen religionsvitenskap i tre år. Dette er midt i temaet for Dialogsenteret, men tilbringer mer tid enn normalt foran Mac’en frem til 2023.

Sophia Moruwat er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i desember 2020 og har muslimsk bakgrunn. Til vanlig tar hun master på UiS.

John T Meyer er dialogprest og daglig leder og begynte i stillingen sommeren 2020. Fikk en spesiell start med korona og sykkelulykke, men forstår mer og mer hva han baler med.

Josephine Nielsen er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i februar 2021, er dansk og plasserer seg vel som en som har stor nysgjerrighet innenfor tro- og livssynsområdet. Hun holder på å fullføre sin masteroppgave.

Mubarak Ali er leder av Muslimsk Fellesråd Rogaland og er med i prosjektet «Kirken møter Moskeen». Jobber nå med et spennende prosjekt sammen med John T som vi skal komme tilbake til senere.

Fin gjeng, ikke sant?

Publisert 09.04.2021
Les også
Våren 2021: For ytterligere detaljer se under fanene aktiviteter og kalender. Her finner du lokalene hvor arrangementeneforegår: - St. Petri kirke, Stavanger(trykk her for link til kart) - Sølvberget Kulturhus, Stavanger(trykk her for link til kart) JANUAR Søndag...
Les mer
Her er vi! Og vi har ulike roller i Kirkelig Dialogsenter Stavanger! La oss begynne fra venstre: Silje Trym Mathiassen er dialogprest og arbeider nå med en doktorgrad innen religionsvitenskap i tre år. Dette er midt i temaet for Dialogsenteret, men tilbringer...
Les mer
«God påske». Se for deg at du stopper opp med en eller annen tilfeldig person - i den grad man gjør det da med 2 meters avstand. Men la oss si at du gjør det. Stopper opp på vei til eller fra butikken. Plutselig sier den andre «God påske» og du svarer...
Les mer
Powered by Cornerstone