Stavanger>Nyheter >Uhøytidelig selvpresentasjon
Uhøytidelig selvpresentasjon

Uhøytidelig selvpresentasjon

Her er vi!

Og vi har ulike roller i Kirkelig Dialogsenter Stavanger!

La oss begynne fra venstre:

Silje Trym Mathiassen er dialogprest og arbeider nå med en doktorgrad innen religionsvitenskap i tre år. Dette er midt i temaet for Dialogsenteret, men tilbringer mer tid enn normalt foran Mac’en frem til 2023.

Sophia Moruwat er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i desember 2020 og har muslimsk bakgrunn. Til vanlig tar hun master på UiS.

John T Meyer er dialogprest og daglig leder og begynte i stillingen sommeren 2020. Fikk en spesiell start med korona og sykkelulykke, men forstår mer og mer hva han baler med.

Josephine Nielsen er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i februar 2021, er dansk og plasserer seg vel som en som har stor nysgjerrighet innenfor tro- og livssynsområdet. Hun holder på å fullføre sin masteroppgave.

Mubarak Ali er leder av Muslimsk Fellesråd Rogaland og er med i prosjektet «Kirken møter Moskeen». Jobber nå med et spennende prosjekt sammen med John T som vi skal komme tilbake til senere.

Fin gjeng, ikke sant?

Publisert 09.04.2021
Les også
VÅREN 2022: For ytterligere detaljer se under fanene aktiviteter og kalender. Her finner du lokalene hvor arrangementeneforegår: - St. Petri kirke, Stavanger(trykk her for link til kart) - Sølvberget Kulturhus, Stavanger(trykk her for link til kart) - Nygatens forsamlingshus,...
Les mer
Er du vår neste ungdomskoordinator? Er du interessert i dialogarbeid, tro- og livssyn, god til å organisere og jobbe selvstendig og i team? Da er dette noe for deg! Deltidsstilling, 15% Studentalder Lønnstrinn 42 Dialogarbeid Fleksibel Selvstendig jobbing i...
Les mer
Vil du søke? Kjenner du noen som er aktuelle? Nåværende leder John T Meyer bytter arbeid og stilling som daglig leder er dermed ledig. Å være daglig leder er etinnholdsrikt og meningsfullt arbeid. Trykkpå lenken under og les mer: Annonse - Webcruiter
Les mer
Powered by Cornerstone