Stavanger>Nyheter >Uhøytidelig selvpresentasjon
Uhøytidelig selvpresentasjon

Uhøytidelig selvpresentasjon

Her er vi!

Og vi har ulike roller i Kirkelig Dialogsenter Stavanger!

La oss begynne fra venstre:

Silje Trym Mathiassen er dialogprest og arbeider nå med en doktorgrad innen religionsvitenskap i tre år. Dette er midt i temaet for Dialogsenteret, men tilbringer mer tid enn normalt foran Mac’en frem til 2023.

Sophia Moruwat er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i desember 2020 og har muslimsk bakgrunn. Til vanlig tar hun master på UiS.

John T Meyer er dialogprest og daglig leder og begynte i stillingen sommeren 2020. Fikk en spesiell start med korona og sykkelulykke, men forstår mer og mer hva han baler med.

Josephine Nielsen er ungdomskoordinator i «Unge i Dialog». Hun ble ansatt i februar 2021, er dansk og plasserer seg vel som en som har stor nysgjerrighet innenfor tro- og livssynsområdet. Hun holder på å fullføre sin masteroppgave.

Mubarak Ali er leder av Muslimsk Fellesråd Rogaland og er med i prosjektet «Kirken møter Moskeen». Jobber nå med et spennende prosjekt sammen med John T som vi skal komme tilbake til senere.

Fin gjeng, ikke sant?

Publisert 09.04.2021
Les også
HØSTEN 2021: For ytterligere detaljer se under fanene aktiviteter og kalender. Her finner du lokalene hvor arrangementeneforegår: - St. Petri kirke, Stavanger(trykk her for link til kart) - Sølvberget Kulturhus, Stavanger(trykk her for link til kart) - Nygatens...
Les mer
Dialogprest John T Meyer har disse refleksjonene etter å ha bivånet en SIAN-demonstrasjon. Her er link til artikkelen i Stavanger Aftenblad men som også kan leses under. Hva sitter jeg igjen med etter Sian-demonstrasjonene? (aftenbladet.no) Forrige helg (6.-7....
Les mer
"Møtet med de ulike trosretningene skapte en nysgjerrighet på meg selv." "Det geniale med dialog er mulighetene som åpnes." "Nysgjerrigheten skaper en motivasjon til å se og gå ut." "Alle mennesker bedriver misjon – forskjellen er bare om man er bevisst det...
Les mer
Powered by Cornerstone