Drammen>Aktiviteter>Podkast>Ny sesong, ny logo, ny musikk - og ny medarbeider
Ny sesong, ny logo, ny musikk - og ny medarbeider

Ny sesong, ny logo, ny musikk - og ny medarbeider

Bildekunstneren Svanhild Rohdin har malt det nye kjennemerket til podkasten

Ved starten av en ny sesong har vi gjort noen fornyelser også av innpakningen av Ypsilonsamtaler. Bildekunstneren Svanhild Rohdin har laget en ny logo som tolker det podkasten handler om. 

Vi krysser elva og kan møtes. Signaturen til Ypsilonbrua er viktig som kjennemerke. Brobygging er nødvendig for å komme over elva. Det er andre hindre som også må overvinnes: Motsetninger, misforståelser og uenigheter kan gjelde så mange ting. Samtalen er en svært viktig bro som vi ønsker å bruke flittig og tålmodig. Slik forstår vi mer av den verden vi lever i og skal bidra til blir et bedre sted. 

Bli kjent med Svanhilds arbeid på www.srkunst.no.

Musiker og komponist Ole Jørn Myklebust har laget den nye kjenningsmusikken til podkasten. Sjekk ut hans mange og interessante prosjekter på www.olejazz.no 

Ny sesong, ny logo, ny musikk - og ny medarbeider

Endelig er vi så heldige å ha fått med Ahmet Dogan på laget. Han er en prisbelønt fotograf og har laget mye film. Han kom til landet som flyktning for ca et år siden og har allerede bidratt mye i ulike sammenhenger. Ahmet har ansvaret for den tekniske produksjonen av de 10 direktesendte Ypsilonsamtalene som er planlagt dette året.

Se gjerne nærmere på noen av hans arbeider her.

Publisert 26.01.2021
Powered by Cornerstone