Wenche Brun

Wenche Brun

Alt handler om formidling

Hvorfor blir mange så sinte når de møter folk som forteller om uvanlige opplevelser? 

Wenche Brun har kraftige familierøtter i dans og turn. Bestefaren var på olympialandslaget og ble headhuntet til Drammen turnforening som trener. Mor var trener i Lier og både Wenche og søster har gjort dans til levevei. Etter å ha jobbet med danseklasser ulike steder siden 1987, ble Attic etablert på Sundland i 2011 og hadde før pandemien 1250 elever. Fra 2022 er Attic en kommunal virksomhet.

Da Wenche som 40-åring ble kreftsyk, satte det nye spørsmål i sving. Hun er åpen om sine erfaringer og forteller i denne samtalen blant annet om sine varme hender og kontakten med andre dimensjoner en dem vi vanligvis forholder oss til.

Samtalen med Wenche Brun publiseres torsdag 20. oktober. Dette er episode 122. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. 

 

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 17.10.2022
Powered by Cornerstone