Drammen>Aktiviteter>Podkast>Ragnhild Stivi
Ragnhild Stivi

Ragnhild Stivi

Med Frelsesarmeen i "krig" mot urettferdighet og nød

- Det betyr mye å ha fellesskap i en menighet, sier Ragnhild.

 

Ragnhild Stivi ble født på Notodden for 82 år siden. Hun ble tidlig aktiv i kristen virksomhet og savnet fellesskapet da hun kom til Drammen 20 år gammel for å studere biokjemi. Via kjente ble hun kjent med Frelsesarmeen der hun har vært aktiv hele livet siden. Etter at hun ble pensjonert fra jobben som universitetslektor ved nåværende Oslo Met, har hun bidratt svært mye som frivillig både i Frelsesarmeen og i dialogarbeidet i Drammen.

Samtalen publiseres torsdag 25. mai. Dette er episode 150. Du finner alle episodene på denne nettsiden.

 

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

 

 

 

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 23.05.2023
Powered by Cornerstone