Drammen>Aktiviteter>Podkast>Gunnar Ekeløve-Slydal og Kathrine Aspaas
Gunnar Ekeløve-Slydal og Kathrine Aspaas
Foto: Ahmet Dogan

Gunnar Ekeløve-Slydal og Kathrine Aspaas

Kan Putin møtes med raushet?

- Ordet er dekket: Samtaleprogram i Drammen Sacred, episode 4 av 4. BONUS-episode.

Verbalprogrammet i Drammen Sacred i år avsluttes med et dypdykk i Russlands mørke kroker. Hvem er egentlig despoten i Kreml og kan vi forstå noe av tenkemåten hans? 

Gunnar Ekeløve-Slydal og Kathrine AspaasGunnar Ekeløve-Slydal

Gunnar Ekeløve-Slydal er assisterende generalsekretær i Helsingforskomiteen og har stor erfaring og kunnskap med arbeidet for menneskerettigheter, blant annet i Russland.

«Jeg tror på en mer menneskevennlig verden – og et raust arbeidsliv, der emosjonell styrke og bevissthet har en sentral plass», sier forfatter og foredragsholder Kathrine Aspaas. Hva slags raushet ville hun ha møtt Putin med?

Gunnar Ekeløve-Slydal og Kathrine AspaasKathrine Aspaas

Denne samtalen skjedde i Drammensbiblioteket torsdag 21. september og var den fjerde og siste av fire samtaler i serien Ordet er dekket.
Samtalen ble strømmet direkte på Drammen Sacred sin Facebook-profil. Etter avtale med festivalen publiseres den her som en bonusepisode av Ypsilonsamtaler 

Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.

Produksjon video og stillsbilder: Ahmet Dogan. Lyd: Martin Nordli

Se også oppdatert informasjon om Drammen Sacred Music Festival her: www.drammensacred.no

Ypsilonsamtaler er en podkast av og med Ivar Flaten for Kirkelig Dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over

Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Ivar inviterer mennesker til samtale der kulturmøter og samfunnsliv er tema. De inviterte har bidratt - og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter.

Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner. Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker og fått et stort nettverk.

Kulturmøtene i internasjonale Drammen er rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter - og mye materiale til refleksjon. Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.En ny episode av Ypsilonsamtaler kommer hver torsdag. Vi er takknemlige for innspill og forslag! Send oss gjerne en e-post!

Tekst: Ivar Flaten
Foto: Ahmet Dogan
Publisert 23.09.2023
Powered by Cornerstone