Drammen>Nyheter>Dialogpodden: Første episode er ute nå
Dialogpodden: Første episode er ute nå

Dialogpodden: Første episode er ute nå

Samtale med Ivar Flaten om KDD sitt opphav og Ypsilonsamtale

I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er samtidig den første episoden i en ny kanal med navn "Dialogpodden Tunsberg". Følg "Dialogpodden Tunsberg" for oppdateringer om nye epiosoder fra Dialogpodden. Du finner episoden på alle vanlige strømmetjenester (Spotify, Apple podkast, etc.) eller ved å klikke her.

«Dialogpodden» portretterer modige måter å være i kirke på (i Tunsberg bispedømme). Vi reiser rundt til steder der kirken jobber på en dialogisk måte og der innenfor blir utenfor og utenfor blir innenfor.

Bilde  Bilde

 

Dialogpodden: Første episode er ute nå
Publisert 20.03.2024
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone