Trondheim>Aktiviteter>DIALOGKVELD / SABBAT, TRAVELHET OG HVILE

DIALOGKVELD / SABBAT, TRAVELHET OG HVILE

Kirkelig Dialogsenter arrangerte en ny dialogkveld med et aktuelt og spennende tema. I en tid der mange kjenner på rastløshet og tidspress samles vi om temaet: «Sabbat, travelhet og hvile».

Kirkelig Dialogsenter har gleden av å invitere til en ny dialogkveld med et aktuelt og spennende tema. I en tid der mange kjenner på rastløshet og tidspress samles vi om temaet: «Sabbat, travelhet og hvile».

Dialogkvelden er tirsdag 30.mai kl. 18, og denne gangen er vi så heldige å få møtes i synagogen. Der vil prof. Gabriel Levy, forstander Ralph Buchmann og Nikolai Vollik fortelle om tenkningen og tradisjonene rundt den jødiske sabbaten. Etter innlegg fra våre jødiske venner, vil prest og bymisjonsleder Nils Åge Aune dele noen tanker om travelhet og hvile sett fra kirkens perspektiv. Vi serverer kaffe og noe å spise og vil gi rom for spørsmål og samtale om temaet.

 

 

Det er gratis adgang, og arrangementet er åpent for alle som har lyst til å være med. Det er sikkerhetsrutiner ved synagogen, så vi ber dere møte opp noen minutter før kl. 18.

 

 

Dato: 30. mai 2023

Tid: Kl. 18-20

Sted: Synagogen, Arkitekt Christies gate 1B

Powered by Cornerstone