Trondheim>Aktiviteter
Temaet for kvelden er Kjærlighetens blikk. Vi får besøk av to gjester som det er verd å lytte til. Det er tidligere biskop Tor Singsaas og Orhan Ates, en muslimsk teolog og forfatter som er bosatt i Trondheim. Begge har kunnskap om og erfaring med kjærligheten blikk – både i religiøse tekster og i levd hverdagsliv. Vi får sjansen til å lytte, stille spørsmål og dele egne erfaringe
Kirkelig Dialogsenter har gleden av å invitere til en ny dialogkveld 21.november. Denne kvelden vil vi sette søkelys på hvordan troen påvirker hverdagsliv og relasjoner sett fra unge kvinners perspektiv. Dagens gjester er Christina Ludvigsen og Nurten Kılıç.
Har du ting du lurer på om tro og livssyn, men aldri har snakket om? Har du et spørsmål du har lyst til å stille en ung kristen eller en ung muslim? Lurer du på hvordan det er å være buddhist? Og hva tenker du om dem som tror og mener helt annerledes enn deg?
Har du ting du lurer på, men aldri har spurt en muslim om? Har du et rart spørsmål du har lyst å stille til en ung kristen?
Kirkelig Dialogsenter inviterer til en spennende dialogvandring i Trondheim lørdag 16. september. Temaet er TRO OG KUNNSKAP. Med oss på vandringen har vi gode folk som pilegrimsprest Einar Vegge og pilegrim Stein Thue.
Den kinesiske kunstneren Zaifei kommer til Trondheim med foredrag og utstilling i Vår Frue kirke torsdag 31.8.2023 kl. 18-20.
Kirkelig Dialogsenter arrangerte en ny dialogkveld med et aktuelt og spennende tema. I en tid der mange kjenner på rastløshet og tidspress samles vi om temaet: «Sabbat, travelhet og hvile».
Kirkelig Dialogsenter Trondheim og Ungdomsrådet i Nidaros inviterer nysgjerrig ungdom fra alle religioner, ikke-troende ungdom og alt derimellom til en ny kveld med dialog om tro og tvil og måter å tro på.
På dialogkvelden 7. desember får vi besøk av to gjester som det er vel verd å lytte til. Vi møter tidligere biskop Tor Singsaas og Umut Kulahci, en ung muslimsk teolog bosatt i Oslo.
Kirkelig Dialogsenter Trondheim og Ungdomsrådet i Nidaros inviterer nysgjerrig ungdom fra alle religioner, ikke-troende ungdom og alt derimellom til en ny kveld med dialog om tro og måter å tro på.
Unge snakker om tro
med blikk for omsorg
Powered by Cornerstone