Trondheim>Aktiviteter
Har du ting du lurer på, men aldri har spurt en muslim om? Har du et rart spørsmål du har lyst å stille til en ung kristen?
Kirkelig Dialogsenter inviterer til en spennende dialogvandring i Trondheim lørdag 16. september. Temaet er TRO OG KUNNSKAP. Med oss på vandringen har vi gode folk som pilegrimsprest Einar Vegge og pilegrim Stein Thue.
Den kinesiske kunstneren Zaifei kommer til Trondheim med foredrag og utstilling i Vår Frue kirke torsdag 31.8.2023 kl. 18-20.
Kirkelig Dialogsenter arrangerte en ny dialogkveld med et aktuelt og spennende tema. I en tid der mange kjenner på rastløshet og tidspress samles vi om temaet: «Sabbat, travelhet og hvile».
Kirkelig Dialogsenter Trondheim og Ungdomsrådet i Nidaros inviterer nysgjerrig ungdom fra alle religioner, ikke-troende ungdom og alt derimellom til en ny kveld med dialog om tro og tvil og måter å tro på.
På dialogkvelden 7. desember får vi besøk av to gjester som det er vel verd å lytte til. Vi møter tidligere biskop Tor Singsaas og Umut Kulahci, en ung muslimsk teolog bosatt i Oslo.
Kirkelig Dialogsenter Trondheim og Ungdomsrådet i Nidaros inviterer nysgjerrig ungdom fra alle religioner, ikke-troende ungdom og alt derimellom til en ny kveld med dialog om tro og måter å tro på.
Unge snakker om tro
med blikk for omsorg
Powered by Cornerstone