Trondheim>Aktiviteter>DIALOGKVELD / KJÆRLIGHETENS BLIKK 07.12.2023

DIALOGKVELD / KJÆRLIGHETENS BLIKK 07.12.2023

Temaet for kvelden er Kjærlighetens blikk. Vi får besøk av to gjester som det er verd å lytte til. Det er tidligere biskop Tor Singsaas og Orhan Ates, en muslimsk teolog og forfatter som er bosatt i Trondheim. Begge har kunnskap om og erfaring med kjærligheten blikk – både i religiøse tekster og i levd hverdagsliv. Vi får sjansen til å lytte, stille spørsmål og dele egne erfaringe

Kirkelig Dialogsenter inviterer til en spennende dialogkveld i Munkegata 4 (lokalene til Kirkens Bymisjon) torsdag 7. desember kl. 18-20.

Temaet for kvelden er Kjærlighetens blikk. Vi får besøk av to gjester som det er verd å lytte til. Det er tidligere biskop Tor Singsaas og Orhan Ates, en muslimsk teolog og forfatter som er bosatt i Trondheim. Begge har kunnskap om og erfaring med kjærligheten blikk – både i religiøse tekster og i levd hverdagsliv. Vi får sjansen til å lytte, stille spørsmål og dele egne erfaringer.

Vi serverer kaffe med noe godt til. Det er gratis adgang, og arrangementet er åpent for alle som har lyst til å være med. Vel møtt!

Tema:   Kjærlighetens blikk

Dato:     7. desember 2023

Tid:        Kl. 18-20

Sted:     Munkegata 4 (Kirkens Bymisjon)

Powered by Cornerstone