Bergen>Aktiviteter>Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd
Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd

Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd

Kalenderen høsten 2022 er full av spennende, fredfulle, utfordrende og ikke minst lærerike aktiviteter.

Uke 34, oppstartsuken for høsten 2022

Høstens program er spekket med spennende arrangementer og aktiviteter. Alt i fra meditasjon og yoga, til foredrag og forestillinger som viser det reliigøse mangfoldet, til dialogsamtaler om vanskelige temaer. 

Det hele braker løs mandag 22.august med høstens første Dialogkveld for unge voksne. Tirsdag 23.august er alle som ønsker invitert sammen med oss for å besøke Bahài samfunnet i Bergen. Oppstartsuken avsluttes med høstens første yogagudstjeneste i Domkirken. 

Nobu, vår enestående dialogprest starter opp med Pusterom, inviterer alle som vil med på å besøke ulike trossamfunn og ikke minst starter han opp igjen kurset Troens møte mellom øst og vest. Dette blir en åndelig reise vi har savnet under korona. 

Inter, og dialogmedarbeider Solveig, er nesten fullbooket med den interreligiøse forestillingen. Men det er ennå plass til en skole eller to til, så bare å hive seg rundt. Evt kan du booke forestillingen til våren. Dialogkveldene med unge voksne starter også opp igjen etter 2,5 år uten. 

De største enkelt arrangementene denne høsten er Alternativmessen, Mangfoldsbyen og en dialogsamtale i mellom troende LHBTIQ+ personer og ulike trossamfunn. 

Ved siden av holder vi foredrag og workshop på forespørsel. Er det ellers noe annet du trenger råd om, eller tenker vi kan samarbeide om er det bare å spørre, vi bidrar der vi kan til å øke kunnskap og åpenhet. 

Følg oss på  Facebook  og Instagram for oppdatteringer. 

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt
Daglig leder: Ida Marie Brandmo
E-post: ida@kirkeligdialogsenter.no
Tlf: 41174193

Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd Høsten -22, aktiviteter på løpende bånd
Powered by Cornerstone