Bergen>Aktiviteter>Livssynsåpent Dialoghus
Livssynsåpent Dialoghus

Livssynsåpent Dialoghus

Vi ønsker å invitere deg til å delta i en ukentlig livssynsåpen dialog på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag fra kl. 11-14.

Dette prosjektet er åpent for alle uansett tros- og livssyns bakgrunn. Vår visjon er å skape et trygt og inkluderende rom der mennesker med ulik religiøs bakgrunn kan komme sammen for å lære, forstå og respektere hverandres tro, verdier og tradisjoner.

Hver uke vil det være ulike temaer som vil bli tatt opp i gruppe samtaler moderert av frivillige representanter fra forskjellige tro- og livssynssamfunn. Vi vil også ha kulturutveksling og interreligiøse paneler der deltakerne kan lære mer om forskjellige religiøse og ikke-religiøse oppfatninger og praksiser.

Prosjektet vil også omfatte tjenesteprosjekter, der deltakerne fra ulike religiøse bakgrunner kan arbeide mot et felles mål for å gi tilbake til lokalsamfunnet. Vi håper at dette prosjektet vil fremme gjensidig forståelse, respekt og samarbeid mellom mennesker med ulik religiøs bakgrunn og bidra til et mer harmonisk og sammenhengende samfunn.

Bli med oss på Flintegata 2 - Pådrivhuset hver onsdag for en meningsfull og givende opplevelse. Vi ser frem til å se deg der!

Powered by Cornerstone