Drammen>Nyheter>Ypsilonsamtaler
Ypsilonsamtaler

Ypsilonsamtaler

KDD utvikler nå en serie podkaster hvor Ivar Flaten samtaler med folk som har opprinnelse i andre land og har blitt drammensere.

Ideen til prosjektet kommer fra fotograf Nina Holtans bok Drammensere som ble gitt ut i 2018. Hun portretterer 80 personer og hver av dem beskrives i en kort tekst. Ypsilonsamtaler ønsker å gi et mer dyptgående bilde av mennesker med innvandrererfaring til Norge og Drammen. 

I samtaler på 30-60 minutter blir det mulig å høre mer om hva som har preget den enkeltes liv og hva som har vært viktige og gode erfaringer i livet. Drammen har innbyggere fra over 150 nasjoner. Mange har bodd her lenge. Andre er nyinnflyttet. 

Vi tror at fellesskapet i Drammen blir rikere og mer spennende fordi vi har så utrolig mange kulturer og tradisjoner representert. Dessverre er det slik at vi ikke har nær kontakt med så mange utenfor vår egen, nærmeste krets. Slik tror jeg det er for alle. 

Ypsilonsamtalene gir mulighet til å bli litt mer kjent med menneker som jeg vet har verdifulle og viktige erfaringer som vi alle vil ha glede av å få del i.

De første episodene av Ypsilonsamtaler vil bli publisert i januar 2020 på KDDs nettsider.

Publisert 09.10.2019
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone