Drammen>Nyheter >Flunkende ny podkast
Flunkende ny podkast

Flunkende ny podkast

URO står for Ungdom Religion og Oppvekst. På nyttårsaften publiserte de sin første podkast

Drammen og omegn tros- og livssynsforum er en aktiv og oppegående forening. Siden 2007 har DOTL utviklet seg med aktiviteter for å styrke dialog og fellesskap i samfunnet vårt. Gjennom Drammen Sacred, Gjestebud og andre aktiviteter har DOTL satt preg på utviklingen og bidratt til gode samarbeidsrelasjoner mellom ulike grupper i området.

De siste årene har DOTL utviklet arbeidet inn mot familier, barn og ungdom. URO-prosjektet handler om å ta ungdommenes "spagat" mellom (minst) to kulturer. Third Culture Kids er et uttrykk som forsøker å beskrive denne virkeligheten. 

En nyskapning som så dagens lys på årets siste dag i 2021 er URO-podden, en podkast av og for ungdom. Tre unge jenter snakker sammen om "vanskelige navn, "hvor kommer du fra" og familiens  forventninger i den første episoden. Det er en lovende start der samtalen er interessant å følge både for unge og eldre, vil jeg tro.

Den tekniske kvaliteten er veldig bra og jeg håper og tror denne og de følgende episodene vil bli lyttet til av riktig mange.

Jeg vil gratulere DOTLs styre med prosjektet og særlig takke koordinator Ingeborg Altern Vedal som er produsent og konsulent Ravleen Kaur Pandher.

Du finner podkasten på uro.dotl.no

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 03.01.2022
Les også
Samtalen med Sverre Halvard Aass publiseres torsdag 14. juli.Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Sverre Halvard Aass har jobbet det meste av livet i videregående skole, både som språklærer og rektor. Han forsto tidlig at han var...
Les mer
Samtalen med Kent Remi Westergren publiseres torsdag 7. juli.Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Kent Remi Westergren ble født i 1970 og vokste opp på Konnerud. Mor gikk i baptistkirken og Kent ble med der. Han var tidlig klar...
Les mer
Samtalen med Trygve Rognan publiseres torsdag 30. juni.Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Trygve Rognan ble født i 1932 og vokste opp i Bodø. Krigsårene var dramatiske og store deler av byen ble bombet. Trygve og vennene syns...
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone