Drammen>Nyheter >Flunkende ny podkast
Flunkende ny podkast

Flunkende ny podkast

URO står for Ungdom Religion og Oppvekst. På nyttårsaften publiserte de sin første podkast

Drammen og omegn tros- og livssynsforum er en aktiv og oppegående forening. Siden 2007 har DOTL utviklet seg med aktiviteter for å styrke dialog og fellesskap i samfunnet vårt. Gjennom Drammen Sacred, Gjestebud og andre aktiviteter har DOTL satt preg på utviklingen og bidratt til gode samarbeidsrelasjoner mellom ulike grupper i området.

De siste årene har DOTL utviklet arbeidet inn mot familier, barn og ungdom. URO-prosjektet handler om å ta ungdommenes "spagat" mellom (minst) to kulturer. Third Culture Kids er et uttrykk som forsøker å beskrive denne virkeligheten. 

En nyskapning som så dagens lys på årets siste dag i 2021 er URO-podden, en podkast av og for ungdom. Tre unge jenter snakker sammen om "vanskelige navn, "hvor kommer du fra" og familiens  forventninger i den første episoden. Det er en lovende start der samtalen er interessant å følge både for unge og eldre, vil jeg tro.

Den tekniske kvaliteten er veldig bra og jeg håper og tror denne og de følgende episodene vil bli lyttet til av riktig mange.

Jeg vil gratulere DOTLs styre med prosjektet og særlig takke koordinator Ingeborg Altern Vedal som er produsent og konsulent Ravleen Kaur Pandher.

Du finner podkasten på uro.dotl.no

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 03.01.2022
Les også
Denne bonusepisoden av podkastenpubliseres søndag 25. september. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Hvem skal vi tro på? Wasim Zahid er kjent som You Tube-legen. Mannen som sier i fra og som snakker rett fra levra om både...
Les mer
Denne bonusepisoden av podkastenpubliseres lørdag 24. september. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Sykdom, død og elendighet. Eller livsmot, kraft og gnist? Hvordan holder man seg oppreist og kommer seg videre når det verste rammer? «Hvordan...
Les mer
Denne bonusepisoden av podkastenpubliseres fredag 23. september. Du finner alle episodene i Ypsilonsamtaler på denne nettsiden.. Dette er en bonusepisode av Ypsilonsamtaler. ProgramserienOrdet er dekket er et samtaleprogram i Drammen Sacred Music Festival....
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone