Drammen>Nyheter >Flunkende ny podkast
Flunkende ny podkast

Flunkende ny podkast

URO står for Ungdom Religion og Oppvekst. På nyttårsaften publiserte de sin første podkast

Drammen og omegn tros- og livssynsforum er en aktiv og oppegående forening. Siden 2007 har DOTL utviklet seg med aktiviteter for å styrke dialog og fellesskap i samfunnet vårt. Gjennom Drammen Sacred, Gjestebud og andre aktiviteter har DOTL satt preg på utviklingen og bidratt til gode samarbeidsrelasjoner mellom ulike grupper i området.

De siste årene har DOTL utviklet arbeidet inn mot familier, barn og ungdom. URO-prosjektet handler om å ta ungdommenes "spagat" mellom (minst) to kulturer. Third Culture Kids er et uttrykk som forsøker å beskrive denne virkeligheten. 

En nyskapning som så dagens lys på årets siste dag i 2021 er URO-podden, en podkast av og for ungdom. Tre unge jenter snakker sammen om "vanskelige navn, "hvor kommer du fra" og familiens  forventninger i den første episoden. Det er en lovende start der samtalen er interessant å følge både for unge og eldre, vil jeg tro.

Den tekniske kvaliteten er veldig bra og jeg håper og tror denne og de følgende episodene vil bli lyttet til av riktig mange.

Jeg vil gratulere DOTLs styre med prosjektet og særlig takke koordinator Ingeborg Altern Vedal som er produsent og konsulent Ravleen Kaur Pandher.

Du finner podkasten på uro.dotl.no

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 03.01.2022
Les også
Drammen og omegn tros- og livssynsforum er en aktiv og oppegående forening. Siden 2007 har DOTL utviklet seg med aktiviteter for å styrke dialog og fellesskap i samfunnet vårt. Gjennom Drammen Sacred, Gjestebud og andre aktiviteter har DOTL satt preg på utviklingen...
Les mer
Like før vi skriver 2022 passerer vi enda en hyggelig milepæl. Statistikken viser at det nå er 12 000 nedlastninger av podkasten Ypsilonsamtaler. Om du ikke har hatt anledning før, kan dunå velge blant 87 vanlige episoder og sju bonusepisoder. Du finner beskrivelser...
Les mer
Jesu fødsel er utgangspunktet for årets store fest. Utallige kunstverk er skapt der denne hendelsen er tema. En av mine store favoritter er bildet av Hans van Honthorst. Med dette bildet vil jeg ønske alle dere som følger Kirkelig Dialogsenter Drammen en...
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone