Trondheim>Aktiviteter>Modige møter

Modige møter

Unge snakker om tro

Hva lurer du på, men tør ikke å spørre en muslim om? Hvilke rare spørsmål har du til en ung kristen? Hvilke tenker du om dem som er og tror helt annerledes enn deg?

Kirkelig Dialogsenter Trondheim og Ungdomsrådet i Nidaros inviterer nysgjerrig ungdom fra alle religioner, ikke-troende ungdom og alt derimellom til en kveld med dialog om tro og måter å tro på.

Vi inviterer til et nytt modig møte onsdag 1. september kl.18.30-21 i Mangfoldhuset, Kongens gate 34. En gjest vil vise oss Ebru – en teknikk for å male i vann. Ebru-kunsten kan gi spennende tanker om hva dialog er. Vi vil dele erfaringer, og du får mulighet til å stille spørsmål og si din mening.

Kanskje vil du oppdage noe nytt og få utfordret fordommer mot unge som har en annen bakgrunn enn deg?

Vi serverer gratis mat i løpet av kvelden.

Arrangementet er for deg mellom 16 og 30 år. Innlegg og samtaler vil foregå på norsk.

Velkommen til en spennende kveld på Mangfoldhuset!

Tid: Onsdag 1. september kl. 18.30 – 21.00

Sted: Mangfoldhuset, Kongensgate 34

Kirkelig Dialogsenter Trondheim er et verksted for refleksjon og handling. Vi er opptatt av troens plass i samfunnet og vil skape møteplasser for folk med ulik tro og ulikt livssyn. https://kirkeligdialogsenter.no/trondheim/

Ungdomsrådet i Nidaros er en del av Ungdomsdemokratiet i Den norske kirke, og fungerer rådgivende ovenfor Nidaros biskop og bispedømmerådet. https://kirken.no/.../nidaros/bispedommet/ungdomsradet/ 

 

 

https://www.facebook.com/events/438484214858302/?ref=newsfeed

Powered by Cornerstone