Drammen>Nyheter>Ordførerne tenker etter..
Ordførerne tenker etter..

Ordførerne tenker etter..

Flere av Drammens ordførere har gjestet podkasten etter jul

Andre sesong av Ypsilonsamtaler inneholder mange perspektiver og tilnærminger til livet i mangfoldsamfunnet. Mer enn i første sesong har jeg ønsket å utfordre folk som representerer majoriteten på en eller annen måte til å tenke etter. Ordførerne i Drammen har i særlig grad måttet forholde seg til en utvikling der vi i stadig større grad har måttet respondere til utfordringer knyttet til mangfold.

Samtalene kommer også inn på personlige forhold hos de enkelte som kanskje ikke har vært så mye framme tidligere.

Det har vært svært interessant og givende å snakke med disse tre. Samtalene finner du på www.ypsilonsamtaler.no og gjerne ved å klikke på lenkene nedenfor.

Ordførerne tenker etter..

Erik Dalheim var ordfører fra 1975-1979. Du hører ham i samtale med Kirsti Kolle Grøndahl, tidligere stortingspresident og fylkesmann i Buskerud)

Ordførerne tenker etter..

 

 

Lise Christoffersen var ordfører 1995 - 2003

Ordførerne tenker etter..

 

 

 

Tore Opdal Hansen var ordfører fra 2003 - 2019

Tekst: Ivar Flaten
Publisert 28.04.2021
Les også
Nå kan du lytte til den andre episoden av Dialogpodden. Akkurat nå er det Ramadan. Fastemåneden er, for muslimer, en anledningfor å rense sjelen og kroppen, og hjelpe individer med å fokusere på sin tro og fellesskap.I denne sammenheng har en gjeng norske...
Les mer
I den første episoden av Dialogpodden snakker Karoline med sin forgjenger Ivar Flaten om hva KDD har lært av å lage Ypsilonsamtaler og om hva vi håper at Dialogpodden skal bli. Denne episoden ligger ute som siste samtale i kanalen "Ypsilonsamtaler" og er...
Les mer
I samarbeid med Strømsø bykirke tilbyr Kirkelig Dialogsenter Drammen nå medisinsk, rolig yoga som alle kan være med på. Vi møtes hver uke, på torsdager kl. 15.30 i Vigselskapellet bakerst i kirka. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis! Velkommen!
Les mer
Relevante saker
Powered by Cornerstone