Kalender>Ypsilonsamtale live på biblioteket

Ypsilonsamtale live på biblioteket

Ypsilonsamtaler, podkasten fra Kirkelig Dialogsenter Drammen, kommer med ny epiosde hver torsdag. Tre episoder våren 2022 blir spilt inn direkte på hovedscenen på Drammensbiblioteket. 

Ivar Flaten eri denne samtalen gjest i egen podkast. Han går av med pensjon fra jobben som daglig leder av Kirkelig Dialogsenter Drammen midt i mai. Dette er den direkte årsaken til at Arzanne De Vitre og Jadwiga Ihlen kom med ideen om å ta over programledelsen denne kvelden for å snakke om de femten årene Ivar har jobbet med dialog i Drammen - og kanskje også litt om bakgrunn og erfaringer før dette. 

De direktesendte episodene av Ypsilonsamtaler produseres av Ahmet Dogan i samarbeid med Martin Norli, Drammensbiblioteket og Drammen og omegn tros- og livssynsforum.

Ypsilonsamtaler gis ut av Kirkelig Dialogsenter Drammen og støttes økonomisk av Drammen kommune (IMDi-midler), Einar Juels legat og Barne- og familiedepartementet. Alle ordinære episoder og bonusepisoder er tilgjengelig på www.ypsilonsamtaler.no og på din podkast-app.

Powered by Cornerstone