Kalender>Konsert/samtale: Ellen Sofie Hovland

Konsert/samtale: Ellen Sofie Hovland

Samtale og konsert med en av vår tids aller beste norske låtskrivere.

Ellen Sofie er en av vår tids aller beste norske låtskrivere. Hun har en oppsiktsvekkende god observasjonsevne, og er sterk både på tekst, melodi og framføring. Hennes særpregede stemme formidler på en helt egenartet måte, med en unik og betagende kombinasjon av sårbarhet og trygghet.
Hun platedebuterte i 2012 med “Vær Her For Meg” til strålende kritikker og Spellemannsnominasjon. Oppfølgeren “Skandinavisk Sjel” i 2014 skaffet henne er Spellemannspris i kategorien “Viser”. Hovland raljerer godmodig over folkelige, snusfornuftige ”hustavler” om å leve nå og leve sterkt, hun synger om håpløst oppskrudde forventninger til utelivets gleder og om hvor dårlige vi skandinaver er på å gi følelsene luft. Men samtidig formidler hun kjærlighetssanger så sårbare og hudløse at man nesten må ha solbriller for å tørre å lytte til dem når andre er til stede.
Før konserten blir det samtale mellom Ellen Sofie Hovland og Ivar Flaten om livet og musikken slik det arter seg i skyggen av korona og dagene i sin (u)alminnelighet.

Arrangementet er en del av Drammen Sacred Music Festival 2020

Samarbeidspartnere: Drammensbiblioteket, ØKS og Drammen Kirkeforum.

Powered by Cornerstone